NEKE SINOVE POZNATIH ZNATE, A NEKE NE! Kad biste znali kakvi su FRAJERI...

U današnje vreme podjednako interesovanje javnosti izazivaju deca poznatih ličnosti kao i same zvezde, a neki od njih su nadmašili i same slavne roditelje

Sin Cece Ražnatović, Veljko, privlači pažnju zbog svog ljubavnog života, mada trenutno nema devojku. 

Kostadin Terzić, sin bivšeg srpskog fudbalera Zvezdana Terzića, postao je poznat nakon veze sa Anastasijom Ražnatović, a za njegovom brata Nikšu, koji nije toliko eksponiran u javnosti, mnogi tvrde da je najbolji frajer u familiji. 

Sin Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene u poslednje vreme je u žiži javnosti zbog ljubavne veze sa atraktivnom pevačicom, Aleksandrom Prijović. 

Aleksa Balašević je malo drugačiji od svog oca kantautora, Đorđa Balaševića. Voli narodnjake i lude noćne provode. Aleksa je posvećen rvanju, humanitarnom radu i pisanju pesama. 

Bivši crnogorski fudbaler, Niša Saveljić, važio je za jednog od boljih frajera, a tu titulu je sada preuzeo njegov sin Nikolas. Zgodni Nikolas je vaterpolista i trenutno živi u Americi, gde se školuje. 

Vujadin Savić je jedan od uspešnijih mladih fudbalera i dokaz je da iver ne pada daleko od klade. Njegov otac, Dule Savić, sigurno je ponosan na sinovljeve uspehe.

Marko Janketić briljira u seriji Ubice moga oca, kao i u pozorištu, i evidentno je nasledio talenat od oca, čuvenog glumca Miše Janketića. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji