ON SAMO ŽELI DA ZAUSTAVI STARENJE I IZGLEDA KAO DA IMA 47, ZAUVEK: Neven Ciganović je rekorder u plastičnim operacijama, tetovažama i erekciji! HODAJUĆA LUTKA! (FOTO)

Neven Ciganović već dugo vremena skreće pažnju na sebe, zbog mnogobrojnih plastičnih operacija kojima se podvrgao tokom prethodnih godina.

Modni stilista iz Hrvatske bio je učesnik "Velikog brata", "Farme" i "Parova", promenio je lični opis, a na društvenim mrežama često se mogu pronaći komentari da podseća na lutku.

Cigi nikada nije krio da je veliki ljubitelj plastičnih operacija i tetovaža,pa on danas više liči na lutku nego na čoveka. 

"Kada sam bio u srednjoj školi, odlučio sam da smršam pa sam postoa anoreksičan i bulimiča. bio sam jako opsednut svojim izgledom", rekao je cigi jednom prilikom. 

On je davno priznao da se u Italiji, dok je radio kao model, podvrgao plastičnoj hirurgiji i to da bi podigao kapke, dva puta je išao pod nož da bi pojačao jagodice i bradu, a usta je napumpao silikonima. 

Išao je u Iran da operiše već operisani nos. Tokom operacije ustanovili su mu prijapizam, neželjenu erekciju, bolnu i koja nije izazvana sek*ualnom željom. 

U Istanbulu je deo kose presadio na obrve, za koje je hteo da budu čupavije nego do tada. 

Na telu ima preko 20 tetovaža, a samo neke od njih su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a ima istetoviranu i Severininu sliku. 

View this post on Instagram

The Day After!??⚽️?? Za sve one koji su se pitali što se dogodilo sa onim”prijetnjama” našim Vatrenima ako ne osvojimo prvenstvo,i mojim”dočekom”u svlačionici? Na žalost prvenstvo nismo osvojili,a u svačionicu me pretekla svi već znate tko. Meni dakle nije preostalo ništa drugo,nego prisjetiti se onih par riječi francuskog što znam “Voulez-vous coucher avec moi ,ce soir ? Jer naposlijetku treba se uvijek držati one”The Winner Takes It All"! Bilo je,šta reći...neopisivo!????#fitnessmotivation #fitnessmodel #gym #tattoo #abs #workout #boys #photography #tb #fbf #gay #gayhot #gayman #malemodel #bearded #muscles #berlin #paris #london #hamburg #croatia #instagood #instapic #instadaily #kendoll #swag #sexy

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

Neven je u Londonu snimio emisiju "Plastičan i ponosan", a u istoj je njegova prijateljica otkrila kako je u mladosti bio skroman i stidljiv dečko. 

"Samo želim da zaustavim starenje. Želim da izgledam kao da imam 47 zauvek", rekao je Ciganović.

 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji