JK POSLALA NEVENU CIGANOVIĆU RAČUN ZA ČUVENI ŠEŠIR OD 10 €! Brutalne prozivke se nastavljaju! Evo kako DIVA STVARNO TROŠI! (FOTO)

Jelenu Karleušu na društvenoj mreži Instagram prozvao je kontroverzni Neven Ciganović, zbog slamnatog šešira za koji je tvrdio da košta svega 10 evra. Međutim, kada je dobio na uvid dokaz da modni komad zapravo košta 450 evra, nastavio je sa prozivkama - ovoga puta, sporno je bilo to što je pevačica potrošila tolike pare na slamnati šešir. 

"Ono kad ti 'Diva' pošalje račun da vidiš kako ona 'racionalno' troši na 'originale', a ne na neke tamo fejkove", poručio je on putem društvene mreže Instagram, pa kasnije uklonio ovu objavu.

Oko šešira jedne poznate španske kuće podigla se ogromna prašina, koja u skorije vreme izgleda neće da se slegne. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji