POTPUNO BIZARNO! KARLEUŠINA PESMA NA NADGROBNOM SPOMENIKU: Iza ovoga se krija jako TUŽNA priča koja će vam slomiti srce!

Hitovi Jelene Karleuše sviraju se na slavljima, svadbama, venčanjima, krštenjima… Ali, verovatno ni ona sama ne zna da su stihovi jedne njene balade završili na nadgrobnoj ploči

"Afera" je došla u posed fotografije nagrobnog spomenika Miloša Stojićevića Mrvice iz Požarevca koji je preminuo krajem jula prošle godine u svojoj 25. godini života, a na kome su isklesani stihovi iz Karleušine pesme.

"Moj dragi, treba mi vremena da te se ramena svog ko sneg otresem srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnesem" - stihovi su pesme Jelene Karleuše koji se nalaze na nadgrobnom spomeniku Stojićevića.

Nakon smrti mladića, koji nije imao roditelje, njegovi ožalošćeni odlučili su se da na njegovom nadgrobnom spomeniku stoje stihovi pesme Jelene Karleuše čije je on bio verni fan.

Izvor "Afere" naglašava da je uz pesmu Jelene Karleuše, čiji deo je napisan na nadgrobnom spomeniku, ovaj mladić i sahranjen.

- Dok su ga spuštali u grob grobljem se orila baš balada "Moj dragi". Celo groblje je odzvanjalo - priča sagovornik.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji