ŽELJKO NIJE DOŽIVEO DA VIDI DA SAM MU ISPUNILA ŽIVOTNU ŽELJU: Arkan joj za života tražio samo jednu stvar

Pevačica Ceca Ražnatović pričala je svom odnosu sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom i otkrila do sada nepoznate detalje.

Ceca je ispričala da je njen suprug imao životnu želju koja se tiče nje i da ju je ona nakon izvesnog vremena ostvarila, međutim on ipak nije dočekao da uživa u tome.

- Godinu dana sam bila potpuno povučena iz medija i to je bila moja jedina odluka. U oktobru 2001. sam snimila album "Decenija". Morala sam da se vratim na kolosek! Znala sam da moram da izvedem decu na pravi put. Da moram da budem jača nego što jesam i da se borim kako znam i umem. Hvala Bogu da mi je dao talenat. Ja sam pre Željka imala karijeru i posvetila sam joj se. Na Marakani je 2002. bio koncert, to je bila Željkova želja. On mi je za života sve vreme govorio: "Meni je životna želja da ti napuniš Marakanu! Ti moraš da je napuniš!" Ja sam mu odgovorila: "Pa znaš li ti kolika je Marakana? Ona je ogromna prima 100.000 ljudi" - prisetila se Ceca.

- Željko me je ubeđivao: "Znam, ali ti ćeš napuniti Marakanu!" Ja sam mu potom govorila: "Pa kako da je napunim?" Željko me je zaista dugo uveravao da treba da zakažem koncert. Ipak, na kraju nije doživeo da uživa u mojoj muzici na Marakani. Kada je konačno trebalo da odlučim da organizujem koncert, setila sam se da je to bila Željkova životna želja u vezi sa mnom. U sebi sam rekla: "E sad, Željko, neka ti bude! Pevaću na Marakani - otkrila je Ceca za jedne novine.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji