BIO JE HAPŠEN U AKCIJI KRABA, A ZA JEDAN KONCERT GOCE TRŽAN KUPIO JE SVE KARTE! Detalji pevačicine turbulentne ljubavi: Ovako nešto teško da će da se PONOVI!

Kontroverzni biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova voljena pevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen nekadašnji menadžer Gane Pecikoza, pa izneo tvrdnju da je "koncert za jednu osobu" bio marketinški trik.

Međutim, pre pet godina, pevačica je i sama progovorila o svemu pa istakla:

"Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku.

"U tom trenutku ja sam izdala album 'Želim da se promenim'. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu", objasnila je Goca u emisiji "Iz profila" na Grandu.

Goca i Gane Pecikoza prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Inače, Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Podsetimo, Dragojlović je privukao ogromnu pažnju medija kada je kao vlasnik jedne firme uhapšen u okviru akcije "Kraba", zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju.

Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji