RASTA KUPIO AUTO KOJI KOŠTA BOGA OCA, A NE UME DA IZAĐE IZ NJEGA: Platio ČUVARE da ga paze dok on PUŠI DŽOINT!

Stefan Đurić Rasta iskeširao je 130.000 evra za luksuzan automobil, koji ne zna da uparkira, niti da iz njega izađe bez pomoći obezbeđenja.

Reper se nedavno pohvalio da je pazario skupoceni BMW, kojeg u Srbiji poseduje još i Saša Popović. Osim toga što je veoma brz i jak, auto ima i vrata koja se podižu nagore poput leptirovih krila, pa je to prava muka za one neiskusne. U tu grupu spada i Stefan. Kada se pre dve večeri pojavio sa svojom svitom na jednom događaju u prestonici, sve oči bile su uprte u njega.

Prvo mu je trebalo deset minuta da pronađe odgovarajući parking za svoju ljutu mašinu i na kraju je pobesneo i odlučio da stane na ulazu u garažu. Taj prizor bio je mučan i za posmatrače, a kamoli za Rastu, koji se preznojio dok nije konačno uspeo da se parkira iako je bilo sasvim dovoljno mesta. A onda je nastao još veći problem - kako izaći iz auta.

Vrata su se podigla, Đurić je pokušao samostalno da ustane, ali mu nije išlo od ruke, pa su njegovi čuvari morali da pomažu. Prišao mu je jedan telohranitelj i izvukao ga iz kola pomalo nesmotreno, jer je umalo udario glavom o ivicu vrata. Posle te komične epizode šou se nastavio.

Rasta je ušao u lokal u kojem se održavala promocija, ali je posle petnaestak minuta poželeo da zapali džoint, pa je ponovo morao do svog automobila. Okružili su ga telohranitelji, ne dozvoljavajući nikome da priđe Đuriću.

- Nemojte sad prilaziti kolima. Pustite ga da popuši džoint - rekao nam je jedan od njegovih čuvara.

Posle uživanja u marihuani, Rasta je izašao znatno raspoloženiji i spreman da daje izjave za medije. Nas je zanimalo zašto sa sobom vodi toliko obezbeđenje i da li se možda plaši svojih obožavalaca ili novinara.

- Generalno, to su moji drugari. Ljudi koji idu sa mnom, prate celu priču, pomažu mi u svemu što radim i nisu oni tu zbog fanova - rekao nam je on i dodao da nije mogao da isproba svoja nova kola u Srbiji, već na auto-putu u Nemačkoj, gde nema ograničenja brzine, naglašavajući da je bukvalno "leteo".

Nismo shvatili u čemu to obezbeđenje pomaže Đuriću i kakvu "priču prate", ali na osnovu onoga što smo videli na licu mesta, više je nego jasno da je reč o klasičnom demonstriranju sile, bahatog ponašanja i, reklo bi se, nedostatka vaspitanja

Rasta je toliko opsednut novim automobilom da je čak angažovao dodatno obezbeđenje da pazi na kola dok su parkirana. U to smo se lično uverili kada se pojavio sa četvoricom telohranitelja, a do sada smo ga viđali sa dvojicom. Obezbeđenje mu je uvek služilo da ga sakrije od paparaca na aerodromu, kako je i sam rekao, a odskoro telohranitelji imaju i novu ulogu - moraju da čuvaju njegova skupocena kola.

Kada je preksinoć parkirao besnu mašinu, za svaki slučaj dvojica momaka morala su da stoje pored BMW, da slučajno nekome ne padne na pamet da ga ošteti ili možda ukrade.

Korišćenje nedozvoljenih supstanci, u šta spada i marihuana, zabranjeno je po zakonu u Srbiji, a to se posebno odnosi na javna mesta. Rasta zbog toga nije mogao i smeo da zapali džoint u lokalu gde je bilo mnogo ljudi, među njima i novinara, ali je zato uživao u viskiju i koka-koli. Bilo mu je problem da u rukama drži čašu sa alkoholom i bocu limenke, pa je ubrzo uposlio svoje telohranitelje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji