PRIVATNE FOTOGRAFIJE! Šokantna SLIKA Sanje Stanković bez trunke šminke na svom licu! BLAM ILI NE?! (FOTO)

Niko ne voli kad je uhvaćen nespreman za slikanje, naročito poznate žene kada nisu našminkane.

Alo.rs je došao do privatne arhive fotografija Sanje Stanković i evo kako izgleda bez šminke. Neke pevačice su spremne da to podele sa svojim pratiocima i fanovima, ali neke kriju fotografije kao zmija noge.

Pred kamerama neke poznate dame sa srpske estrade izgledaju kao 1.000.000 dolara, a kada se reflektori ugase i sa lica skinu šminku, postaju gotovo neprepoznatljive!

- Nema veze što imate moje slike bez šminke, ja se sebe ne stidim. Smatram da je žena lepa onoliko kako se oseća iznutra. Ja nemam razloga da krijem kada sam bez šminke, jer sam vrlo ispunjena kao žena i smatram da je prirodna lepota neuporediva sa bilo kojim make up-om. Svaki dan se krećem na javnim mestima bez šminke, te mi nije problem ako me neko i uslika - rekla je Sanja za Alo.rs.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji