KARLEUŠA IZVREĐALA UKRADENOVU, NASTAO ŽEŠĆI HAOS: Nazvala koleginicu BABOM, Saša je smirivao, pa je NEDA ovako SPUSTILA!

Jelene Karleuša posvađala se navodno sa starijom koleginicom Nedom Ukraden, a Saša Popović je po ko zna koji put morao da ih vraća jer su želele da napuste snimanje emisije.

Neda navodno nije bila nezadovoljna time što njen kandidat nije dobio glasove stručnog žirija.

"Moj kandidat peva bolje od bar dva člana ovog stručnog žirija", rekla je Neda.

"Baba, nismo ti mi krivi što nisi dobro spremila kandidata", viknula je Karleuša, što je dodatno naljutilo Ukradenovu.

"Hajde, ćuti, ti, tamo, tvoja reč odavno ništa ne vredi. Ne znam ni zašto te više drže ovde", odbrusila joj je Neda, što je Karleušu skroz razljutilo, pa je koleginicu nazvala "babom" i rekla da je njeno vreme prošlo.

Neda je prema rečima izvora sedela mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji