NAKON PRELASKA GRANICE! Uhapšena ćerka legendarnog srpskog pevača: Počinila teško krivično delo, policija pokrenula potragu! (VIDEO)

Jelena Jevremović (39), pevačica i ćerka pevačke legende Miodraga Mikija Jevremovića, privedena je 4. marta u vozu koji je iz Crne Gore išao u Srbiju.

Jevremovićeva je uhapšena po poternici beogradske policije zbog izazivanja teške saobraćajke!

Kako saznaju mediji, pevačica se vozom iz Bara vraćala kući u Beograd. Nakon što su prešli granicu voz je zaustavljen u Prijepolju i u njega je ušla granična policija, koja je kontrolisala putnike.

- Krenuli su redom da proveravaju putnike od kupea do kupea. Kad su došli do pevačice, malo su se zadržali. Pomislio sam da je to jer je poznata, pa možda malo i flertuju s njom. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije izveli su je iz voza i rekli da ponese svoj prtljag - ispričao je jedan od putnika.

Kako se ispostavilo, za Jevremovićevom je bila izdata policijska potraga zbog izazivanja saobraćajne nesreće.

- Prilikom rutinske provere dokumenata u vozu policajci su uvideli da se ona nalazi na poternici i da moraju da je privedu. Nije joj bilo svejedno kada je shvatila šta se dešava, ali se nije opirala hapšenju niti se protivila. Potpuno je sarađivala, zbog čega je odlučeno da joj se ipak ne stavljaju lisice na ruke, što je uobičajeno u tim situacijama - kaže izvor iz policije.

Jevremovićeva je nezvanično zadržana u policijskim prostorijama oko sat i po vremena, nakon čega je odlučeno da se ona pusti na slobodu, ali joj je uručen poziv da se sama javi tužiocu koji je zadužen za njen predmet i koji će odlučiti o njenoj daljoj sudbini.

- Za Jevremovićevom je raspisana potraga zbog ugrožavanja javnog saobraćaja i dovođenja u opasnost ljudi i imovine većeg obima. Za to delo predviđena je kazna zatvora do tri godine, a ako je učinjeno iz nehata, novčana kazna ili zatvor do godinu dana - objašnjava naš sagovornik.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji