DA LI JE OVO NAJBRUTALNIJA BAKA NA SVETU? Marinina mama izgleda kao bomba, a njih dve kao sestre: Darko ponosan na taštu (FOTO)

Marina Gagić stalno provodi vreme sa detetom, te se može primetiti da se odlično snašla u ulozi majke.

O odnosu Lazića i Marine se mnogo pisalo, a pevač je u jednom od svojih intervjua rekao da želi što pre sa njom još jedno dete.

Darkovi roditelji su odavno poznati medijima, ali retko ko zna za Marininu majku koju nikada ne izlaže javnosti.

Marina je tokom trudnoće podelila jednu fotografiju sa svojom majkom, koja toliko dobro izgleda da je mnogima neverovatna činjenica da je ona zapravo baka.

Njih dve su tada pozirale zajedno u automobilu, pogledajte kako ona izgleda, mnogi su tada prokomentarisali da je Marinina majka prava bomba. Nema šta, Darko je sigurno ponosan na svoju taštu!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji