DA LI SU INFLUENSERI STVARNO TOLIKO BITNI: Ajs Nigrutin se ismejao na Baka Praseta. Može da ima para, ali nikada neće biti deo ekipe

Kada se spomene Ajs Nigrutin, tu nema politike, nema manipulacije, znamo na šta možemo da računamo. Na zabavu sa one druge strane, na sprdačinu koju ne možemo videti baš svuda na estradi. Zato je ovaj intervju toliko otvoren i malo drugačiji od ostalih.  

Popularizovao se u serijalu Veliki brat, a svoju hip hop muziku predstavlja već 30 godina. I da li se umorio? Nekoliko poslednjih projekata očigledno govore da se on i dalje zabavlja, da i dalje ima tu energiju koju želi da prenese na one mladje ljude. 

Ali, očigledno u te omladince očigledno ne ubraja influensere, koji su danas izuzetno popularni medju mlađima. 

- Kada hoćemo da posmatramo naše mlade rastamane, naše omladince, tu imamo jednu gadnu stvar od koje moramo da pobegnemo. Ne znam kako, ali moramo zabraniti toj populaciji da gleda one influensere. Da se razumemo, cenim svačiji posao, ali i kurve rade ispod plavog mosta za 20 eura, pa je to poštenije nego što oni prodaju maglu preko jutjuba. To su deca, koji su šatro u nekom biznisu. Andrija Jo da nas predstavlja na toj euroviziji. Alo, svi se smejemo. U kom je to biznisu Andrija Jo?, - komentariše današnju situaciju oko pojave popularnih influensera koji vrše ogroman uticaj na omladinu.

- Šta smo mi radili u njihovim godinama? Sedeli ispred prodavnice, pili pivo, jurili se prevozom po gradu, tukli se sa obezbedjenjem Doma omladine. Da li su svesni influenseri koliko je to njihovo sve kratko? Sad će da im doću investicije, reketaši, pa ulaganja. I paf.. Gde su pare? Ovako bar znam, moje pare su otišle u dimu marihuane - okreće se Ajs Nigrutin ka jednoj temi koju možda niko nije analizirao i šta stvarno rade influenseri sa svojim novcem? Uglavnom se ide na skupa putovanja, kupuju se skupe stvari, skupi satovi i skupa kola. Tako se valjda kupuje neki status u društvu. Ne znamo da li ostavljaju deo tog novca sa strane za neke kasnije dane ili zaradjene pare stvarno nestanu vrlo brzo.

- Danas si popularan, sutra nisi. Eto, to najbolje zna Era Ojdanić. I dalje plače što nije popularan kao osamdeset pete dok je nastupao u Glamoču. Posle se provlačiš kroz neke šund emisije. Baka Prase pokušava da repuje, može da kupi bitove i da plati studio, ima para, ali nikada neće biti deo ekipe. Nikada neće sa nama sedeti ispred prodavnice i cirkati pivo. I da dodje, biće mu hladno da sedi na betonu, smaraće ga lokalni klošari za 50 kinti. Da se razumemo, Prase kod našeg ortaka snima svoje pesme i sve to plaća vrlo dobro, ali šta će mu to? Nek ide bre, nek gradi crkve, stvarno bi mu to bilo pametnije sada - malo je sada na drugačiju stranu okrenuo Ajs Nigrutin kako bi objasnio da slava vrlo brzo nestane, postavljajući pitanje šta će influenseri raditi u budućnosti i koliko će im trajati slava. 

- Taj dećko ima milion pregleda na jutjubu. zadrži se tu. To je tvoj posao. Kakvi poršei, kakak rep, praviš maske. I kad si na kokainu, treba znati kada treba stati i podvući crtu. I kad si na jutjubu, treba znati gde su granice - završava ovaj veliki intervju Ajs Nigrutin.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji