UŽAS! Vest o smrti Bore Drljače potresla javnost: Oglasio se Era Ojdanić i izneo istinu!

Šire se informacije da je poznati folker preminuo.

Nedavno se pojavila vest da je pevač narodne muzike Bora Drljača preminuo usled srčanih komplikacije koje su se javile ponovo u poslednjih sedam dana.

Naime, poznati muzičar još pre dva meseca bio je u bolnici zbog istih problema i činilo se da je to za njega samo prošlost. Tada je po izlasku iz bolnice rekao:

– Odlično se osećam. Izašao sam iz bolnice, sve je u redu. Ponovo je stari vuk tu, ali zbog koronavirusa moram biti u kući. Ja sam navikao da u kući samo prespavam. Stalno negde idem - govorio je Bora.

Vest je pogodila mnoge ljude sa estrade, a potom se oglasio njegov veliki prijatelj i proslavljeni umjetnik.

Era je demantovao ovu informaciju, istakao je da je laž u pitanju koju je plasirao čovjek opsednut Borinim životom.

- Bora se drži. Živ je, nalazi se u bolnici. Čitav dan me zovu mediji, plakao sam kad sam čuo vijest. Nisam mogao da se smirim, a onda sam provjerio i čuo se sa njim, okej je, drži se - rekao je Era.

Ojdanić se nalazi u svom motelu odakle vredno radi na svom biznisu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji