NIŠTA JE NE ZANIMA! Ćerka Zdravka Čolića umesto anđela, postala đavo! Sve joj je pružio u životu, a ona uradila nešto neočekivano!

Ćerka Zdravka Čolića koja je nedavno proslavila 18. rođendan, Una Čolić postala je poznata javnosti kao jedna od naslednica našeg najboljeg pevača, a mnogi su se dodatno za nju zainteresovali kada su isplivale pikanterije poput toga da ima šofera koji je vozi, ali i da odseda u luksuznim restoranima i hotelima.

Una Čolić sinoć je sa društvom otišla na jednu žurku upriličenu povodom inostranog praznika Noć veštica, a tom prilikom se maskirala u đavolicu.

Una je cela bila u crnom, a na glavi je nosila rogiće, dok je osim jake šminke imala i đavolji rep iscrtan oko leve obrve.

Inače, Una Čolić je do skoro pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

 - Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom - ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za medije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji