NAŠ POZNATI FOLK PEVAČ ČIJE HITOVE OBOŽAVATE POKRAO PUMPU, kamere sve snimile, a on onda promenio lični opis!

U pitanju je Sejo Kalač koji je uhapšen 25. marta prošle godine. On je uhvaćen kako na benzinskoj pumpi krade mobilni telefon.

Do krađe je došlo tako što je kupac ispred njega spustio mobilni telefon dok ne plati svoj račun, ali ga je zaboravio na kasi. Uzima kese i odlazi, a na red dolazi Sejo koji vrlo mudro pomera telefon i spušta svoje limenke. Dok čeka naplatu, vadi crne naočare i stavlja ih.

Kada mu je kasirka dala račun, Sejo je pokupio svoju kesu sa robom ali i uzeo telefon koji je prethodna mušterija zaboravila.

Sve to zabeleženo je kamerom.

A Sejo i posle toga i alje redovno nastupa, ali je neprepoznatljiv. Nema drugu kovrdžavu kosu već potpuno kratku i nije prisutan u javnom životu.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji