“SAD JE KASNO!” OGLASILA SE INDINA SESTRA I SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: Ovo su novi detalji!

Indira Indi Aradinović prolazi kroz veoma težak period. Pjevačica se nakon operacije želuca vratila kući, gdje je nastala prava agonija. Počele su mučnine, pojavila se voda u plućima, a što je najgore, pjevačica ništa ne može da jede. Stanje se iz dana u dan sve više pogoršavalo.

Njena sestra pjevačica Edita Aradinović danas se oglašavala o njenom zdravstvenom stanju, a poslednja poruka upućena je ljekaru kod koga je Indi bila na liječenju.

– Doktore da se niste smatrali krivim ne biste snosili troškove bolnice. A sada hoćete da kažete kako ste joj spasili život, a ko joj ga je ugrozio? Nigde nisam željela da svalim krivicu nego da spasim sestru. Da sam željela da svalim krivicu uradila bih to ranije. Ovo ste sve mogli da pričate dok je trajalo. Sada je već kasno. Moje je pravo da koristim prvi put u životu medijski prostor kao javna ličnost ne da bih se bavila vama nego sestrom. Vi imate decu, predpostavljam znate sve – napisala je Edita.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji