Print this page

MLAĐA JE OD NJEGA 15 GODINA I USPELA JE DA MU ZAROBI SRCE: OVAKO IZGLEDA ŽENA VLADA GEORGIEVA SA KOJOM IMA DECU! (FOTO)

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom.

Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, "večiti neženja" koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

Kleo se u momački život i, iako nikad nije bio bez devojke, nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pevača za medije.

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - izjavio je jednom prilikom pevač.

Podsetimo, pevač sa Milicom ima dve ćerke Sofiju i Elenu.