ISPLIVALA PRAVA ISTINA O JOVANI JOKSIMOVIĆ, TVRDE DA JE MALTRETIRALA KOLEGE: Jako je arogantna, svađa se, kasni...

Jovana Joksimović i njen kolega Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju s TV Prvom, a razlog su navodno nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović koji ih je menjao tokom leta

Navodno već neko vreme vladaju tenzije između voditelja i produkcije, a to se odrazilo i na program.

Tako je izvor ispričao da se pre letnje pauze često događalo da Jovana ne ustane na vreme i kasni u emisiju. To je Srđanu počelo da smeta pa je kompromis pronađen u tome da jedan dan jutarnji program vodi on, a drugi ona.

Pre nekoliko meseci Jovana se nije na vreme pojavila u studiju, a kako nije odgovarala na pozive produkcije, jutarnji program je počeo bez najave voditelja i izmenjivanjem priloga sve dok se ona nije pojavila.

Jovana i Srđan imali su i nesuglasice s produkcijom. Navodno im je produkcija zamerala to što nisu prihvatali sugestije, često su u emisije dolazili nepripremljeni, a događalo se da se ponašaju arogantno i nadobudno kako prema kolegama, tako i prema gostima emisije.

Čukanović je s druge strane postigao gledanost veću od očekivane, čak je u nekoliko navrata nadmašio gledanost koju su imali Jovana i Srđan.

Jovana i Srđan imali su i visoke plate, dogovorene s prethodnom vlasničkom strukturom TV Prve. Produkciji se navodno na više polja nije isplatilo da nastavi saradnju s njima, što je rezultiralo sukobom i njihovim odlaskom s televizije.

Medijima se sad ne javljaju, a počelo je da se šuška i postavlja pitanje da se ili vraćaju na RTS ili idu na K1 čiji je većinski vlasnik s udelom od 80 posto Jovanin suprug Željko Joksimović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji