Udala se zvezda Granda! Biljana u 45. godini izgovorila sudbonosno "da", a tek da vidite venčanicu

Biljana Sečivanović (44) udala se danas, 19. septembra, za dugogodišnjeg partnera Aleksandra Nedića.

Par se venčao u Grockoj, u prisustvu kumova i nekoliko najbližih ljudi, a pevačica je nosila, kakav je i običaj, belu venčanicu.

Novopečene bračne partnere su, po izlasku od matičara, dočekali trubači, piše Grand.online.

- Ljubav ne zna za vreme i godine i ako je to to da tada izgovorim 'da' ja ću ga izgovoriti tada jer ja to ne radim zbog drugih i ne osvrćem se na komentare bilo koje prirode - rekla je nedavno Biljana.

Ona i Aleksandar verili su se pre dve godine u Dubaiju, nakon čega su otpočeli zajednički život u velelepnoj kući u Vinči. Pevačica i njen novopečeni suprug žive sa decom iz svojih prethodnih emotivnih veza - njenim sinom Metejom i njegovom ćerkom Nikolinom.

Podsetimo, Biljana ima sina Mateju kog je dobila sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je pevačica trudna.

Biljana se 2008. godine prijavila za Zvezde Granda, sa već dobrim iskustvom iza sebe, pošto je godinama pre toga radila kao pevačica.

Stigla je do finala, ušla u TOP 12, a iako ima odličan glas, nikada nije napravila veću karijeru.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji