ACA AMADEUS PROŽIVLJAVA DRAMU: Pretukli su mu ĆERKU, svaki dan trpi NASILJE, a spominje se i SILOVANJE!

Klavijaturista "Amadeus benda" Aleksandar Stanimirović trenutno prolazi kroz pravi pakao zbog problema sa kojima se njegova desetogodišnja ćerka Vaska suočava u svojoj osnovnoj školi na Dorćolu. Kako muzičar tvrdi, pojedini dečaci iz škole koju pohađa i njegova ćerka su je najpre prozivali i vređali, da bi potom počeli da je fizički zlostavljaju i uništavaju njene lične stvari.

- Kada mi se dete prekjuče vratilo iz škole uplakano, pretučeno i sa pocepanim rancem, odlučio sam da progovorim o nasilju koje trpi već duže vreme. Petorica iz njenog odeljenja je matretiraju i tuku. Čak ima i blaže podlive. Dete mi dolazi kući u suzama i ja to više neću da tolerišem - rekao je uznemireni muzičar za Informer i dodao da je rukovodstvo škole obavestio o incidentima, ali da nasilnici, uprkos svemu, nisu kažnjeni.

- Pozvao sam njihovog razrednog starešinu i objasnio mu šta se desilo, a on je na to rekao da je reč o problematičnoj deci, da nemaju rešenja za njih i da će dati sve od sebe da to reše sa direktorom škole. Zamolio me je da ne preduzimam ništa na svoju ruku. Ali ja se kao roditelj ženskog deteta pitam šta će biti ako škola ne može da reši problem sa tom decom? Da li da očekujem da u sedmom ili osmom razredu moje dete bude čak i silovano?! Strahujem da to može da se dogodi - uplašen je poznati muzičar.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji