Print this page

Zovu ga Šenki Versaće, prsti mu se ne vide od zlata, a sad je isplivao snimak na kojem Sandru Afriku "poliva" evrima! (VIDEO)

Šenkijeva kuća sva je u znakovima brenda "Versaće", a opsednut ovim brendom otvorio je i istoimeni kafić

Sandra Afrika često peva na privatnim slavljima raznih bogataša, a sada se pojavio snimak na kojem bogatom Albancu kojeg zovu Šenki Versaće, dok je on obasipa evrima!

Reč je o Šenkiju Maslaniju, Albancu iz Makedonije, koji je nadimak Šenki Versaće dobio jer je potpuno opsednut čuvenom kućom "Versaće".

Njegova kuća, okućnica i sve što poseduje oblepljeni su logom Versaćea, a Šenki je čak otvorio i kafić koji - pogađajte - nosi baš to ime.

Inače, Šenki na svom telu ima tetovažu Versaćea, a na sebi često ima i oko pet kilograma zlata.

- Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje - pričao je ranije Albanac koji ima privatni biznis sa automobilima.

Pojedini mediji pišu da "Šenki obožava Beograđanke i generalno Srpkinje", ali ono što se može videti na njegovom Fejsbuk profilu je čestitka povodom formiranje kosovske vojske. Uz fotografiju, napisao je i da je da je "UČK-a slavna vojska koja je dala život za današnju vojsku".