EVO KAKO JE ŠENKI VERSAĆE POSTAO MILIONER: Otkrili smo tajnu Albanca o kojem priča cela Srbija!

Kada neko potroši milion evra na uređenje kuće i bazena, ako na gaće potroši blizu 200 evra, a na čarape 45 evra, onda se logično nameće pitanje - odakle ti lova, frajeru?

Baš to je ono što se zapitala većina čitalaca kada je videla šta ima Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, Albanac iz Makedonije koji je potpuno opsednut poznatim modnim brendom.

Pošto je čitavu kuću uredio u stilu Vesaći brenda, obeležio je i automobile, bazen, nameštaj... Ili da budemo precizniji - sve.

- Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće, priča Šenki Maslani.

Ovaj Albanac ističe da su svi proizvodi koje ima originalni i da ih kupuje u Italiji.

Za to mu je, naravno, potrebna ozbiljna zaliha para, a Šenki objašnjava da ga je zaradio zahvaljujući trgovini automobilima.

- Već dvanaest godina radim, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac na nešto što je neka vrsta mog znaka raspoznavanja, ne krije Maslani.

Pošto Versaće još nije počeo da pravi automobile, Šenki vozi BMW. I to ne jednog, već tri.

Jedno vreme imao je u svom posedu i audija. Naravno, i njega je nakitio u prepoznatljivom stilu.

Da se Šenki ne troši samo na sebe dokazuju i njegovi rođaci...

...kao i prijatelji koje ume da ugosti u svojoj kući.

Skeptični, međutim, tvrde da je nemoguće steći bogatstvo samo od preprodaje automobila, te da Šenki sigurno ima još neki "biznis". To, ipak, nije dokazano, već su samo u pitanju spekulacije.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji