LUKSUZNA VILA OKRUŽENA ZIDINAMA: Ovako izgleda kuća Saše Popovića, koja je OPLJAČKANA (FOTO)

Popović se može pohvaliti i prelepom kućom, koja je jedna od najluksuznijih vila u Beogradu

Saša Popović napravio je pravu muzičku imperiju, iznedrio veliki broj pevača, a živi u veoma skladnom braku sa pevačicom Suzanom Jovanović.

Oni su u braku već 22 godine i sa ćerkom Aleksandrom i Suzaninim sinom iz prvog braka, Danijelom, uživaju u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Popović se može pohvaliti i prelepom kućom, koja je jedna od najluksuznijih vila u Beogradu.

Suzana i Saša su vodili računa da svaki deo kuće bude uređen sa ukusom, pa tako imaju mnoga umetnička dela na zidovima, kao i neizostavan kamin.

Kako je Suzana jednom prilikom izjavila, njihova deca jedva čekaju da im roditelji odu negde na odmor ili za vikend, kako bi mogli sami da uživaju u kući.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji