STOJA NOVAKOVIĆ O SAMOUBISTVU SUPRUGA: Njegovi me nikada nisu hteli za snajku, pa se ubio. Posle smrti muža živela sam u PAKLU!

Imala sam dobrog i finog muža, međutim, desila se ta nesreća i sa 19 godina sam ostala udovica, rekla je Stoja

Stoja Novaković progovorila je o smrti muža, koji se, prema pričama meštana Perleza, ubio jer njegovi roditelji nisu prihvatali da im snajka bude pevačica.- Moj život je bio težak. Mlada sam se udala, dete sam rodila sa 17 godina. Imala sam dobrog i finog muža, međutim, desila se ta nesreća i sa 19 godina sam ostala udovica - sa suzama u očima je ispričala Stoja.

- Tada nastaje moj desetogodišnji pakao. Teško je biti detetu i majka i otac, brat, sestra. Prošla sam trnovit put. Majka i otac su mi pomogli. Čuvali su mi dete da bih ja mogla da radim. Živela sam u nemaštini. Teško mi je bilo da sve to prevaziđem. Tada ni o čemu nisam maštala, samo sam razmišljala kako sina da izvedem na pravi put, kako da sačuvam čist obraz, muški sam se laktala - navela je Stoja i otkrila da s ocem nije pričala godinu dana.

- Prekinuo je kontakt sa mnom kada je saznao da pevam po kafanama. Tada sam imala 16,17 godina. To mi je teško palo, ali sam odlučila, ne da bih mu se suprotstavila, nego da dokažem da je ovaj posao ozbiljan. Vredno sam radila, a on mi je uporno govorio da od mene neće biti ništa, da sam gilipter, kafanski čovek. Uspela sam da dokažem da je sve to pogrešno. Pomirila nas je majka - završila je Novakovićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji