JE L' MOGUĆE DA RANIJE NISMO PROVALILI? Ovo se pojavljuje u 26 pesama Dragane Mirković i krije tajnu o njenom MUŽU! (VIDEO)

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima zahvaljujući svojim čuvenim hitovima koji se godinama slušaju

Dragana je, po mnogima, najveća balkanska zvezda, a njeni albumi spadaju u najprodavanije na ovim prostorima. Svoju karijeru pevačica je, za razliku od mnogih svojih koleginica, izgradila zahvaljujući svom trudu i velikom talentu, a za skandale u njenom životu nikada nije bilo mesta.

Mirkovićeva je svoj privatan život od početka karijere sa velikom pažnjom skrivala od radoznale javnosti, a svoju decu sina Marka i ćerku Manuelu nikada ni pod razno nije želela da pokazuje u medijima.

S druge strane, sa svojim suprugom, uspešnim biznismenom iz Beča, Tonijem Bjelićem više puta je prisustvovala važnim društvenim dešavanjima, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Ipak, nismo imali pojma da Dragana pominje svog dragog u čak 26 svoje numere!

Na internetu se pojavio video klip koji predstavlja na koje sve, moramo da primetimo - vrlo maštovite, načine Dragana tepa svojoj voljenoj osobi. 

– “Lepi moj”, “zlato moje”, “milo moje”, “luče moje”, “duša moja”, "srećo moja", "srce moje", "mali moj", "jedino moje", "moje voljeno", "šećeru moj", "moj leptiru", "moje sve", "jedini moj"... - samo su neki od epiteta kojima se Dragana obraća voljenoj osobi, pa pretpostavljamo da je u pitanju njen suprug.

Ovu hit kompilaciju od čak dvadeset šest hitova i isto toliko nadimaka možete pogledati ovde:

a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji