OVO JE PRELEPA ŽENA KOJA JE OSVOJILA SRCE DRAGANA BJELOGRLIĆA I RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI!

Dragan Bjelogrlić sutra puni 57 godina, a veliku podršku u životu dobija od supruge Maje sa kojom je više od dve decenije u skladnom braku.

Maja se ne pojavljuje često u javnosti, jer se više ne bavi javnim poslom. Ipak, kada prati Dragana na bitnim dešavanjima, mnogi komentarišu da je i te kako lepa, što ne čudi, s obzirom na to da se svojevremeno bavila modelingom.

Dragan je sa svima ljubazno ćaskao, a društvo mu je pravila prelepa supruga Maja Bjelogrlić. Maja i Dragan više od dve decenije su u skladnom braku i imaju dvoje dece - Miju i Alekseja.

Upravo na snimanju jedne reklame za nameštaj, ona je upoznala svog supruga koji i danas važi za velikog šarmera.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji