JOVANA I SRĐAN SE VRAĆAJU NA MALE EKRANE! Zameniće OVOG VELIKOG VODITELJA?

Voditelj Živorad Nikolić (70), poznatiji po svom nadimku Žika Šarenica, koji je dobio zbog svoje autorske emisije, u poslednjih nekoliko meseci našao se u ulozi voditelja "Novog jutra", jutarnjeg programa televizije Pink.

Kako su mediji u poslednje vreme brujali o otkazu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, koji su pre TV Prve radili na TV Pinku, Žika je prokomentarisao da li se plaši za svoje radno mesto ako se voditeljski par vrati na "ružičastu televiziju.

- Čuo sam da su dobili otkaz, ali se ja ne plašim za svoju poziciju na Pinku. Ne plašim se nikoga, moj ugovor je čvrst, produžio sam ga na još dve godine, tako da brige nema - otkrio je Nikolić i priznao da o penziji i dalje ne razmišlja.

- Biće kako Bog kaže. Ako bude zdravlja, lako ćemo - optimističan je Žika.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji