Otkrivena velika porodična tragedija jedne od najpoželjnijih žena na srpskoj estradi! (FOTO) (VIDEO)

Edita Aradinović je sigurno jedna od najseksepilijih žena današnjice koja pleni nevcerovatnom harizmom. Nikada ne biste rekli da se iza te vesele devojke krije tamna priča

Edita Aradinović je sigurno jedno od najvećih otkorvenja estrade u poslednje vreme. Ona je frontmenka "Ministarki" i osvaja, a publiku osvaja kako neverovatnim glasom, tako i svojim zanosnim telom koje često pokazuje na društvenim mrežama. S obzirom da potiče iz Đogani familije, bilo bi neverovatno da nije nasledila dar za pevanje. Njena sestra, Indi, vam je poznata još pre nego što je iko ikada čuo za Editu. 

Pre nego što se opredelila za muzičku industriju, Edita je imala sklonosti ka drugim umetnostima. Kao devojčica je išla na ples i na glumu, a li se na kraju opredelila za pevanje, što je donekle bio i očigledan korak sa obzirom na porodicu iz koje potiče.  

Ipak, njen prvi pokušaj da se probije na estradnoj sceni završio se neslavno. Ona se 2010. godine prjavila za takmičenje "Zvezde Granda", ali nije bila uspešna.

Njeno detinjstvo je, međutim, obeležila jedna tragedija. Izgubila je brata 2005. godine, kada je imala samo 11 godina. On je bio rođen sa Daunovim sindromom i porodica je bila spremna na to da neće dugo živeti, a Edita je taj gubitak doživela kao da je izgubila deo sebe. Nekoliko puta je izjavljivala da joj je taj trenutak pomogao da shvati koliko je porodica važna.  

Karijera ove lepotice je krenula uzlaznom putanom kada je postala frontmenka grupe "Ministarke" koja je nastala po ideji Filipa Miletića i Miloša Roganovića. "Ministarke" su se probile sjajnim duetima sa Acom Pejovićem, Severinom i Sašom Matićem, a onda su izdale svoj prvi album "Kiseonik". Inače, Edita ne govori mnogo o svom privatnom životu i već godinama ima dečka, ali ne želi da ga predstavi javnosti.  

Njene pevačke sposobnosti su oduševile javnost kada je za četiri minuta pevala na tri jezika, a kako i sama kaže, španski govori dobro koliko i srpski.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji