SUPRUG JU JE ZLOSTAVLJAO, ALI JE PODIGLA DVE PRELEPE ĆERKE: Naslednice Maje Marijane su lepe do bola! (FOTO)

Pevačica Maja Marijana devedesetih godina bila je jedna od najlepših srpskih pevačica. Iako u medijima nije aktivna kao u jeku popularnosti, za nju se maltene godinama ništa nije promenilo.

Maja Marijana ima 44 godina i iz braka sa suprugom Mladenom Šmakićem ima ćerku Milicu, dok joj je Anđela naslednica iz prethodnog braka.

Milica je sada završila osnovno obrazovanje, a ponosna majka nije sakrila sreću zbog svoje maturantkinje. Iako je Marijana deo javnog života, njene naslednice su živele povučenim životom kao i ostala deca.

Naime, Marijana i njen suprug Mladen sada su u dobrim odnosima nakon što ga je pre 3 godine optužila za fizičko zlostavljanje.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji