PRAVI KLINCI! Urnebesni snimak Nataše Bekvalac i Ace Pejovića pre 17 godina: Niđe veze sa "ovima danas"

Naime, na tada popularnoj Tv Košava emitovala se emisija Svet plus koju je uređivala i vodila Jelena Bačić Alimpić koja je sada književnica a, gosti su bili Nataša Bekvalac koja je promovisala prvi album i tada početnik pevač Aco Pejović koji će kasnijih godina biti čest gost svih emisija Bačićeve.

Koliko je samo gela na kosi imao Pejović i da li bi sada imao smelosti da obuče isto ovakve plišane pantalone u kombinaciji sa ovim Animal duksom.

Nataša Bekvalac je verovatno htela da izgleda “ozbiljno” u ovoj beloj kombinaciji sa veoma čudno frizurom koja je više podsećala na ikebanu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji