PEVAČICU PROZIVAJU JE DA JE DEBELA! Mnogi zaboravljaju da je OVAKO izgledala u svojoj najdebljoj fazi! (FOTO)

Pored toga što je izdala šokantnu pesmu "Čka kosmička" i za nju snimila još šokantniji spot, ona je privlačila pažnju medija specifičnim frizurama i odevnim kombinacijama koje ističu njen višak kilograma. Komentari publike bili su i pozitivni, ali i negativni, ali pevačicu to nije pogađalo.

Ona se na negativne komentare nije obazirala ni kada je ozbiljno kuburila sa kilažom. Indi sada ima desetak kilograma viška, a 2014. godine imala bar 20 kilograma viška.

Ona je tada u "Grandovim" emisijama promovisala pesmu "Meni, meni", a ovo je sigurno jedna od njenih najdebljih faza do sada.

I tada je šokirala frizurom publiku, jer je prvi put u karijeri izvukla crvene pramenove.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji