ĆAO JA SAM GAZMEN! Imao je 100 dinara u džepu i kupio joj je kokice - ovako je Gagi smuvao Anabelu!

Luna Đogani je poželela sa svima da podeli ljubavnu priču svojih roditelja.

Ona je ispričala kako je izgledao njihov prvi sastanak, a zatim i kako su se upoznali. "Otišli su u Knez, šetali su do Kalemegdana. Tata je imao 100 dinara u džepu, kupio je kokice sebi i njoj, za 50 dinara. Pili su vodu sa česme, šetali su Kalemegdanom. Meni je to preslatko", rekla je Luna Đogani.

"Upoznali su se na brodu. Moja mama je tad išla sa pokojnim dečkom, a njen dečko Nikola otišao do toaleta. Tata je prišao i rekao "Ćao, ja sam Gazmen", a kad je video da je sa dečkom, ništa, ostalo je na tome", rekla je Luna.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji