PEVAČICA JE BIVŠEG OPTUŽILA ZA POKUŠAJ UBISTVA: Nestala je sa scene, danas je ne biste PREPOZNALI!

Pevačica Nataša Đorđević bila je popularna početkom 2000. godine kada je objavila nekoliko hitova. Bila je uzdanica "Grand produkicje", a onda se poslednjih godina povukla iz estradnog sveta.

Nataša se retko pojavljuje u medijima, još ređe snima pesme, a pre nekoliko godina umalo je i nastradala, kada je, kako kaže, njen bivši nevenčani suprug Goran Živković udario svojim automobilom u njen, želeći da je izgura s puta i ubije!

Vidno traumirana, pevačica je tada ispričala da je agonija počela nekoliko sati pre incidenta i da su je samo sreća i prisebnost održali u životu.

"Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu.

Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije.

Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu" ispričala je tada pevačica  i dodala da je odmah otišla u policiju i prijavila šta joj se desilo, ostavila automobil kao dokaz i vratila se kući. Nataša sa bivšim supurgom Goranom ima sina Aleksandra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji