DA LI SE SEĆATE NJE: Pevačica napustila estradu zbog fakulteta

Mlada pevačica povukla se sa estrade kako bi završila fakultet, a trenutno izgleda bolje nego ikada

Pevačica Dajana Penezić stupila je na muzičku scenu Srbije kao klinka 2007. godine kada je snimila album prvenac za "Grand produkciju" u saradnji sa Marinom Tucaković, Romariom i Leontinom Vukomanović.

Neke pesme su se izdvojile, ali je pravi uspeh napravila naredne godine godine kada je izbacila hit "Adrenalin" koji su za nju uradili popularni Aspirinci. Ona je sa njima potom uradila čitav album koji je izašao 2009. godine za manje poznatu izdavačku kuću.

Zatim je izbacila dva singla 2011. godine "Navučena na loše" i "Otrov ljubavi", a potom je nestala sa estradne scene, iako je najavila novi muzički materijal.

Penezićeva se povukla sa estrade kako bi što pre završila fakultet i čim se to dogodi, vratiće se na estradnu scenu.U našoj galeriji možete videti da je Dajana danas lepša nego ikada, a klikom na video možete se podsetiti njene najpopularnije pesme "Adrenalin".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji