Zbog ove veze su Cecu razapinjali na stub srama: Evo kako je branila svoju ljubav s muslimanom!

Folk zvezda Ceca Ražnatović udala se 1995. godine za Željka Ražnatovića Arkana, a danas gotovo neverovatno zvuči podatak da se pre njega dugo zabavljala sa čovekom koji je njegova sušta suprotnost.

Iako je danas možemo teško zamisliti u vezi sa Muslimanom, zbog njenog odnosa sa kontroverznim Arkanom koji ju je stavio na loš glas u pojedinim državama regiona, upravo sa jednim je bila tokom devedesetih godina prošlog veka.

Mnogi se sećaju da je Ceca početkom devedesetih živela u Švajcarskoj i to sa Hajrudinom Harom Samardžićem, koji se u javnosti prvobitno pojavio kao - kafedžija.

Nedugo potom, oslovljavali su ga kao estradnog menadžera i fudbalera, a strastvena veza je nailazila na žestoke kritike javnosti, zbog početka rata na ovim prostorima i jačanja nacionalizma.

- Ko to ima pravo da mi sudi i da određuje koga ću u životu da volim? Ja sam svog čoveka Haru zavolela pre nego što je počeo rat, i zar je trebalo da se raziđemo jer našu vezu ne odobravaju kolege i novinari? - besno je komentarisala Ceca domaćim medijima tadašnje napade javnosti, braneći svoju ljubav.

Međutim, nakon nepune tri godine zabavljanja, odlučili su da raskinu. Ceca je isticala kako njihova veza nije imala budućnost, dok je Haro, pak, bio mnogo oštriji u komentarisanju svoje nekadašnje drage.

Navodio je da mu je nanela mnogo zla, da ne želi nikad više da je vidi, te ju je optužio da je zbog nje završio u logoru, ubeđen da ona stoji iza toga. Revoltirana, Ceca je posle raskida izjavljivala da sa Harom nikad nije bila u pravoj vezi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji