Print this page

Ognjen Amidžić zvao Versaćea u emisiju! Evo šta mu je bogati Albanac odgovorio! (FOTO)

Šenki Versaće postao je maltene preko noći apsolutni hit na celom Balkanu, što nije ni čudo, jer ovaj bogati Albanac vodi potpuno nesvakidašnji život

Albanac Šenki Maslani, koji živi na severu Makedonije, postao je poznat zbog svoje opsesije robnom markom Versaće u čijem je znaku apsolutno sve što poseduje - od kuće, preko bazena, automobila, pa sve do čarapa i gaća.

Šenki je najavio da uskoro planira da promeni prezime i zvanično postane Versaće, a kruže glasine i da ovih dana dolazi u Srbiju i to na televiziju Pink, gde će ga ugostiti voditelj Ognjen Amidžić.

Povodom ovih navoda, pozvali smo Ognjena...

Kako smo saznali od dobro obavešetnih izvora, bliskih produkciji, Šenki je odbio da u ovom trenutku dođe u Beograd i gostuje kod Amidže, dok sam Ognjen kaže da ga nije lično kontaktirao.

- Ja ga lično nisam zvao, čuo sam da je čovek veliki hit, pa je moguće da ga je zvao neko iz produkcije - rekao je Ognjen

No, to ne znači da ga i nikad nećemo videti kod Amidže ili nekoj drugoj našoj emisiji. Svi dobro znamo da mnogi gosti nisu prihvatali prve pozive, ali su se na kraju odazivali.