ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA MERLINOVE PORODICE: O njegovoj deci ovo niko nije mogao ni naslutiti!

Dino Merlin iz predivnog braka sa suprugom Amelom ima ćerku Naidu koja ima 34 godine i sina Hamzu koji ima 28. Njihovi životi se, za razliku od očevog, vode potpuno van svetla reflektora, a malo ko zna kako oni zapravo izgledaju i čime se bave.

Šarmantna plavokosa Naida je završila postdiplomske studije na Oksfordu u Velikoj Britaniji i bavi se informatičkim naukama, dok je Hamza trenutno na master studijama muzičkog menadžmenta na Univerzitetu Vestminster.

U javnosti postoji mali broj njihovih fotografija, budući da ne vole da se eksponiraju, a ako je sudeći prema onome što pokazuju na društvenim mrežama izuzetno su skromni.

Kako je Merlin jednom prilikom istakao njegova ćerka (na fotografiji ispod prva s leve strane) veoma je skromna, dok je sin odrastao u vreme kada je pevač već stekao bogatstvo svojim hitovima.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista "Glorija".

O Naidinom privatnom životu ne zna se gotovo ništa, dok je Hamza već godinama u srećnoj vezi sa izabranicom Dženetom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji