SMOTANI RADE ILI PIKAC, ODIGRAO JE SVAKU ULOGU MAESTRALNO: Retko ko zna da je oženjen našom POZNATOM LEPOTICOM!

Kao smotani Rade, pivukao je pažnju gledalaca, jer nema sreću sa devojkama. Svaku koju nađe ga ostavlja.

Glumca Bojana Dimitrijevića domaća publika ima prilike da gleda svake večeri u ulozi Radeta u seriji "Radio Mileva" na RTS-u. 

U seriji "Vratiće se rode" svi glumci u seriji su prosto briljirali, a među njima je posebno ostao upamćen Bojan Dimitrijević, koji je fantastično odigrao ulogu narkomana Pikca.

Kao smotani Rade, pivukao je pažnju gledalaca, jer nema sreću sa devojkama. Svaku koju nađe ga ostavlja.

Međutim, u privatnom životu je situacija potpuno drugačija. Bojan uživa u skladnom braku sa koleginicom Jelenom Stupljanin.

Oni su sudbonosno da izgovorili sredinom jula 2019. godine.

Vest o Jeleninoj i Bojanovoj vezi dospela je u medije prošle godine, ali oni dugo nisu želeli da javno govore o svojoj ljubavi. Kada su na javnim događajima počeli da se pojavljuju zajedno, svima je sve bilo jasno.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji