Kako je besedila Jovana Jeremić na fakultetu: "Imala sam ih dvojicu u jednom danu, pa onda 8"

Stari snimak popularne voditeljke sa takmičenja u besedništvu postao hit na društvenim mrežama

Jovana Jeremić je voditeljka koji svojim izjavama i postupcima intrigira javnost.

Nije se libila da javno govori o škakljivim temama - u intervjuima je pričala o svojim i tuđim lapsusima, koleginicama od kojih je bolja, ali i o svom braku i  fizičkom izgledu.

No, veliku pažnju svojevremeno je privukla činjenica da je Pravni fakultet u Beogradu završila sa desetkom. Stoga ne čudi što se sada šeruje njen stari snimak sa fakuletetu u Beogradu, i to sa takmičenja u besedništvu.

Jovana je govorila o "lažnim moralistima", prostitutkama, srpskim sponzorušama... obučena u crnu haljijnu, izgledala je potpuno drugačije nego sad.

Voditeljka je na početku besede dobila aplauz, a kada je progovorila - i povike!

- Prvo sam imala dvojicu u jednom danu - rekla je Jovana nakon čega je su krenuli smeh i aplauz.

- Onda osmoricu... a onda sam prestala da brojim. Ovo su reči komšinice s kojom sam odrasla - govori Jovana i počinje besedu i prostitutkama i moralu, odnosno "nemoralu onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata dok hvale srpske starlete.

- Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke... Koliko je samo devojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku Uniju! - vikala je Jovana.

- Po čemu su Markesove tužne ku*ve i prostitutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grehe prostitutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je ku*va dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje decu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je prostitucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te devojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negde...

Kako je Jovana izvela besedu, pogledajte u videu:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji