A OD PALME 3000 ZA EGIPAT I GOSPOĐU;: VODITELJKA Sceniranja NAPRAVILA HAOS! Na Palmin parti sa medicinarima došla u pidžami VIDEO

Novinarka Kurira i voditeljka emisije “Sceniranje” na Kurir televiziji Ljiljana Stanišić napravila je totalnu pometnju na partiju koju je u ponedeljak veče u Hurgadi organizovao Dragan Marković Palma - u čast medicinskih radnika iz cele Srbije.

Domaćica popularne emisije se na svečanoj večeri pojavila ni manje ni više nego u pidžami. Kao kruna večeri novinarka se slikama i sa domaćinom, predsednikom Jedinstvene Srbije i narodnim poslanikom koji se oduševio njenom kombinacijom.

Naime, voditeljka je objasnila da to nije pidžama nego najveći modni hit na zapadu koji će uskoro stići i u Srbiju. 

View this post on Instagram

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

Inače, cela delagacija koja trenutno boravi u Egiptu, a koju je Palma organizovao, testirana je pred put i svi imaju negativan PCR test, jer Palma brine o svakom detalju, a naročito o zdravlju.

View this post on Instagram

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji