SRPKINJO, MAJKO, BAKO, BOGINJO! Ceca je izašla u grad i objavila sliku, a onda je USLEDILA OVA PORUKA! (FOTO)

Ceca je sinoć izašla u grad, uz poštovanje svih epidemioloških mera, te se po povratku kući našalila u opisu fotografije koju je podelila.

- Pepeljuga je stigla kući, 22:59 - napisala je pevačica, aludirajući na to da poštuje radno vreme ugostiteljskih objekata koje je sada skraćeno do 23 sata.

Ceca je izazvala lavinu komentara izgledom, a na sebi je imala crnu čipkanu majicu i sako nesvakidašnjeg dezena, dok je kosu vezala u visok rep.

- Kojim rečima da ti komplimentiram, a da te ne unizim, šta da ti kažem što već nisi čula. Jedinstvena naša kraljice, Srpkinjo, majko, bako, boginjo neponovljiva - glasio je jedan od komentara njenih fanova.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji