ANASTASIJA OBJAVILA PORODIČNU FOTOGRAFIJU: Svi su primetili OVAJ DETALJ na Ceci

Veljko Ražnatović i njegova trudna verenica Bogdana Rodić za pet dana će izgovoriti sudbonosno "da", a sada se njegova sestra prisetila jednog trenutka iz detinjstva koji je raznežio sve.

Naime, Anastasija je na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj su njen brat i ona bili mali i sedeli kod majke Cece u krilu. Ono što su svi primetili jeste upravo pevačicin osmeh, od uva do uva, koji samo pokazuje koliko voli svoju decu.

Veljko, koji inače važi za velikog šmekera, i tada je bio pravi mali frajer, a njegova jež frizura izazvala je veliku pažnju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji