Oni su DOKAZ da bela kosa može izgledati DOBRO! Glumci koji su BOLJI FRAJERI otkad su OSEDELI (FOTO)

Muškarci osede nakon nekih godina, pojedincima se to dogodi ranije, a nekima nešto kasnije. Međutim, neosporivo je da ima muškaraca kojima srebrnkasta kosa stoji savršeno.

U nastavku pogledajte listu slavnih muškaraca koji ponosno nose svoje sede:

Džordž Kluni

Pojam "srebrna lisica" praktično je skovan zbog Klunija. Glumac je svoju prosedu kosu prigrlio na samom početku filmske karijere i od tada je seda kosa postala njegov zaštitni znak.

Jednom prilikom je priznao da je počeo da sedi već u drugoj sezoni serije ,,Prijatelji'' pa su morali da ga farbaju. Nakon što je serija završila, Met je pokazao svoju sedu kosu. Kako je rekao, dosadilo mu je da se stalno farba.

Ričard Gir

On je počeo da sedi još dok je glumio u ,,Zgodnoj ženi''. Danas mu je takva kosa zaštitni znak i sa ponosom je nosi.

Pirs Brosnan

On je jedan od najvećih filmskih zavodnika. U tom mu je pomogla uloga Džejmsa Bonda i njegova tamna, gusta kosa. Sa 66 godina Brosnan je još jedna holivudska zvezda koja dokazuje da se sa godinama može izgledati bolje, piše ,,Kurir''.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji