DAČINA I NATAŠINA ĆERKA JE IZRASLA U PRAVU DEVOJKU: Sa mamom i sestrom uziva na moru (FOTO)

Ćerka pevačice Nataše Beklavalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, Hana Ikodinović, izrasla je u pravu devojku, a mnogi kažu da je nasledila maminu lepotu.

Hana je prošlog meseca napunila 14 godina, a budući da Nataša neretko objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama, sve su češći komentari da je pevačicina naslednica mamina slika i prilika.

Njih dve, kao i mlađa Natašina ćerka Katja, trenutno su na odmoru u Egiptu, gde uživaju punim plućima, a pevačica je u potpunosti posvećena naslednicama i vremenu koje zajedno provode.

Hana je izrasla u izuzetno lepu i pametnu devojku, a Nataša je u nekoliko navarata u intervjuima isticala koliko je ponosna na nju.

Pevačica je tako krajem prošle godine, govoreći o Hani, istakla da smatra da je pokupila njene i Danilove najlepše osobine.

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh) - rekla je Nataša svojevrmeno, a preneo Telegraf.rs.Jednom prilikom i Hana je stala pred kamere i govorila o Nataši.

- Ona je divna, brižna, nežna, iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se. Zahtevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, volela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi - rekla je Hana Ikodinović u emisiji "Amidži šou".

Podsetimo, Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović razveli su se 2011. godine. Mlađu ćerku, Katju, pevačica je dobila 2018. godine u braku sa Lukom Lazukićem.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji