TUGA DO NEBA! POGINUO POZNATI GLUMAC U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI!

Glumac "Škole roka" Kevin Klark tragično je preminuo u automobilističkoj nesreći, nakon što ga je smrtno udario automobil dok je bio na biciklu u Čikagu. Imao je samo 32 godine.

Clark je bio najpoznatiji po tome što je glumio Fredija Džonsa u klasičnom komediografskom filmu Džek Blek, 2003. godine, a ponovo se sastao sa glumačkom ekipom 2018. godine.

Prema TMZ-u , bivši glumac vozio je bicikl na severozapadnoj strani Čikaga rano u sredu ujutro, kada ga je vozač udario u Hiundai Sonati.

Prema navodima policije, dvadesetogodišnjakinja je upravljala automobilom koji je glumca udario i ubio. Žena nije uhapšena, ali su joj dati citati.

Prema izveštaju medicinskog ispitivača okruga Cook, Clark je prebačen u bolnicu, ali je proglašen mrtvim.

Njegova sestra je rekla da se bivša dečija zvezda vraćala kući u vreme nesreće.

Rođen kao Kevin Alekander Clark u Highland Parku u državi Ilinois, glumac je počeo da svira bubnjeve od treće godine.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji