POJAVIO SE SNIMAK STOLA NAD KOJI SE NAGINJAO ITALIJAN: Pogledajte ga dobro, ovo može biti KLJUČNO! (FOTO)

Snimak koji će možda demantovati sve dosadašnje tvrdnje.

Mediji već satima unazad ne prestaju da pišu i polemišu o sceni iz bekstejdža, a glavni inicijator je frontmen Damiano David iz pobedničke grupe "Maneskin". Njega optužuju da je tokom lajva navodno "šmrkao kokain", a razni snimci su se pojavljivali u nameri da se to dokaže. 

Švedski novinar je na konferenciji posle pobede pitao Damiana za ovaj snimak, a pevač je odgovorio da se nije drogirao, već da je sklanjao komadiće stakla koji su bili razbijeni.

Međutim, sada se na Tviteru pojavio navodni snimak stola nad kojim se sagnuo Italijan, što delimično potvrđuje priču italijanske grupe da je bilo u pitanju staklo, koje se u tom trenutku razbilo, a na istom se jasno vide komadići stakla.

Mi smo sigurni da će ovo nastaviti da bude misterija, a vi sami na osnovu raznih tvrdnji, uverenja i dokaza procenite šta je zapravo istina.

Podsetimo se, Italija je osvojila 524 poena i ona je pobednik Evrovizije, druga je Francuska, a treća Švajcarska.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji