HOROR VEST, UPRAVO SE DESIO NAJGORI UŽAS: Umrla poznata glumica, imala je SAMO 30 GODINA, TUGA DO NEBA

Prema Avramenkovim rečima, Kamburova je hospitalizovana sa obostranom pneumonijom i umrla je od bolesti.

Fotograf Genadij Avramenko objavio je na svojoj Facebook stranici smrt bugarske glumice i pevačice Lorine Kamburove. Imala je 30 godina, prenosi portal Nev Inform.

Prema Avramenkovim rečima, Kamburova je hospitalizovana sa obostranom pneumonijom i umrla je od bolesti.

Trebali smo da se sretnemo na premijeri filma „Ljubav i čudovišta“ krajem aprila u Moskvi, ali ona nije mogla - bilateralna upala pluća, bolnica “, - priča fotograf„ Gazeta.ru “.

Prema publikaciji, glumica je uspela da glumi u 13 filmova, posebno u nastavku "Teksaškog masakra motornom testerom". Bila je i glavna pevačica grupe Ross’N Lorina, koju je osnovala pre sedam godina.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji