SVAKA ČAST! VODITELJKA SE UPUSTILA U MISIJU DA IZGUBI 50 KILOGRAMA: Nataša DRASTIČNO smršala, druga žena! (FOTO)

Voditeljka više ne liči na sebe

Dijeta Nataše Aksentijević uveliko daje rezultate, nakon što je tešom mukom odlučila da se odrektne omiljenih jela i poslatica, sve je vredelo jer glumica sada izgleda neprepoznatljivo.

Velika podrška javnosti sigurno znači na putu do savršene linije, jer poznata glumica ima svoj cilj – da izgubi 50 kilograma. Priznala je da joj kilogrami smetaju i da želi da bude i ostane zdrava, a ne za koju godinu da dobije visoki pritisak ili povišeni šećer. Uhvatila se u koštac sa teškim zadatkom, ali ne odustaje.

Promene na telu su već vidljive jer jedva da podseća na nekadašnju Natašu Aksentijević.

Pratioci na "Instagramu" je stalno bodre na tom teškom putu, a ona ih redovno obaveštava o svom napretku.

- Ovde smo negde na početku leta. Nije loše ovako sveukupno. Ali velike su teškoće na koje nailazi jedna žena koja pokušava da prepolovi svoju kilažu. Izgubila sam dvocifren broj kilograma, ali tek sam na početku ove moje zabavno-preteške misije. Zapamtite ovu fotku, ne mogu još uvek da obučem ovaj zlatni sako. Ali se nadam da ću za dva meseca da mi bude taman. Ono što je dobro to je da sve snimamo i pakujemo u spektakularni televizijski šou, koji ćete uskoro gledati. Puno vas voli vaša izgladnela Nata - napisala je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji