HIJERARHIJSKA LESTVICA FAMILIJE ĐOGANI: Od šaniranja po Italiji do najuticajnije muzičke porodice u Srbiji

Najuticajnija porodica ovdašnje muzičke produkcije. Na sam pomen njihovog prezimena svi ljudi se sa zebnjom okreću oko sebe i zatvaraju uši rukama, ne bi li osetili zastrašujuće melodije koje ova porodica fabrikuje. Ekipa je i dalje "luda" i "brza", a fanovi ih ipak pamte po starim pesmama.

Hijererhijska lestvica familije izgleda ovako:

1. HAMIT DJOGANI - ĐOLE ĐOGANI

Alfa i omega familije Đogani. Don Korleone. Rodonačelnik familije koji je izgradio porodični žig. Tokom veselih devedesetim poznat kao pokušaj srpskog otelotvorenja Majkl Džeksona. Uglavnom je šanirao po Italiji, a ponekad i učestvovao na lokalnim takmičenima. Proglasio sam sebe za pobednika svetskog prvenstva u plesu.  u Srbiji je postao poznat po tome što je bio prvi muzikant koji je javno radio špage , okretao se oko svoje ose i zanosno mešao kukuvima. Podučavao plesu Draganu Mirković, a pokušao je da osvoji i Holivud sa filmskim ostvarenjem Slartko od snova. Vremenom je odrastao i postao guru svim budućim denserima. Veruje se da nije napraivo ni jedan pokret bar deset godina. Stalno je u medijima, a niko ne zna od čega zaista živi. 

2. GAZMEN DJOGANI - FUNKY G

Brat Don Djoleta. Čovek jezive pojave - ne izlazi puno u javnost, ne govori puno, ali kada progovori, zastrašujuća je količina gluposti koja izlazi iz nnjegovih usta. Etiketiran kao muškarac teške ruke, naročito prema ženskom polu. Za razliku od burazera, više je underground lik. Pokušao je da uđe među prave crnce repere, ali ovi su ga odmah proterali sa bine. Pravi pesmu Samo u snu i tako odlazi u visine. Kasnije, guta eksere na Exitu i postaje lečeni narkoman. Nikada nije uspeo da povrati svoju muzičku karijeru, žena ga ostavlja, ćerka misli da je idiot, pa ćak i brat ponekad ga smatra za totalnog debila. Ipak, Funky G im se samo osmehe na takve njihove komentare. 

3. BAKI DJOGANI - B3

Najlucidniji medju braćom. Miljenik žena (zbog frizure i muskulature). Zbog svog nemirnog duha nikada se nije skrasio u braku. Gotovo nestao sa muzičke pozornice. Uticajno poznanstvo sa Sinanom Sakićem.Platio grupi CYA da napišu tekst o ubistvu repera Tuapk Šakura, pa posle pričao kako je on živeo isti život kao Tupak. 

4. SANDRO DJOGANI - SANI

Osnivač nebulozno-idiotske muzičke formacije bombastičnog naziva TRIK FX. Najmanje popularan u odnosu na ostalu braću, zbog svog takvog položaja izuzetno ponizan prema njima. Malo podseća na onog najmlađeg brata kojeg niko nije mazio i pazio već je morao svojim putem da gradi karijeru. 

Predtsavićemo i njihove naslednike:

1. Luna Đogani (19)

Trenutno najpoznatija iz klana je Luna Đogani, ćerka Gagija i Anabele, nekadašnjeg tandema grupe Funky G. Luna jse oprobala u svetu modelinga a zatim i u muzici. Da je prava mamina naslednica pokazala je kada je zamenila Anabelu u rimejku pesme Kad sam bio mali grupe Funky G. Trenutno, poznata po tome što prdi i smrdi u najpoznatijem rijalitiju u Srbiji.

2. Marinela Đogani (22)

Đogani fantastiko par, Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se 2000. godine, a imaju dve ćerke, Silviju i Marinelu. Silvija je već i sama mama male Tije, ali izgleda da Marinela kreće stopama svojih roditelja. Imali ste priliku da je upoznate kao učesnicu X Faktora.

3. Dejan Ibraimov (19)

Članovi grupe Trik FX, Natalija i Sani Ibraimov, poznati su kao estradni par koji pored uspešne muzičke karijere i braka koji traje već dve decenije, imaju fantastičan mladalački izgled u petoj deceniji života. I ko bi pomislio da imaju sina od 19 godina. A imaju.

4. Anđela Đogani (16)

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 ima ćerku Anđelu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Ivanom.

Kako kaže, Anđela je polako, ali sigurmo krenula tatinim stopama, a on ne propušta priliku da se na društvenim mrežama pohvali u kakvu mu lepoticu ćerka izrasta.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji