GLEDAOCE JE OSTAVILA ŠOKIRANE ISPRED MALIH EKRANA: Voditeljka Slagalice nije obukla brus, a kamera zumirala baš taj detalj (VIDEO)

Kviz Slagalica je jedna od najgledanijih emisija u Srbiji. Ovu emisiju gleda veliki broj penzionera, a jedna od razloga je i taj što ide neposredno pre Dnevnika. Upravo zato, doktori su ostali začuđeni kada su jedno veče dok je trajala Slagalica imali neopisivo veliki broj poziva zbog pred infarktnih stanja starijih osoba.

Šta se dogodilo?

Kasnijom analiziom je utvrđeno da su svi oni gledali Slagalicu na RTS1. Za njihove zdravstvene probleme je bila kriva voditeljka Kristina Radenković koja nije obukla brus! Slučajno ili namerno, na televiziji se videlo baš baš sve, kada je kamera zumirala ovaj detalj, tako da su gledaoci ostali u nekoj vrsti šoka.

Poznata voditeljka nije jedna od onih koje vole da provociraju. Vodi normalan, porodičan način života, pa mnogi komentarišu da je ona slučajno zaboravila da obuče brus. 

Pogčedajte kako je to izgledalo:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji